Decoratie

Voor decoratieartikelen in Tremelo moet u bij bloemenwinkel Passie Flora zijn. Hier vindt u de perfecte vaas voor uw boeketten en de mooiste potten voor uw kamerplanten. Kom gerust langs om het volledige assortiment te bekijken. In deze plantenhandel vindt u voor ieder wat wils, voor uw klassiek tot modern interieur.

Ruim assortiment

Bij Passie Flora kunt u onder meer terecht voor vazen, potten, bloemstukken, interieur decoratie, rouwdecoratie, huwelijksdecoratie en meer. Hier vindt u alles wat u zoekt om uw interieur op te frissen en van de mooiste artikelen te voorzien. Bij deze plantenwinkel kan u terecht voor de volgende decoratieartikelen in Tremelo:

  • Binnenpotten: bij een mooie plant hoort natuurlijk ook een bijpassende pot. Zij hebben een ruim assortiment sierpotten in alle kleuren, soorten, maten en merken.
  • Glas
  • Rietwerk
  • Kaarsen: wie zegt dat je altijd een speciale gelegenheid moet hebben om wat kaarsen aan te steken? U kan met kaarsen op elk moment, elke dag van de week, een gezellige sfeer scheppen in uw woning.
  • Tafeldecoratie: tafeldecoratie is een belangrijk onderdeel in uw interieur. Deze bloemenwinkel heeft een groot aanbod aan merken … Alles om in luxe en eenvoud te decoreren: keramiek, glaswerk, potten, rieten manden, theelichtjes, originele accessoires, wenskaarten,…
  • Breng een bezoekje

Spring eens binnen bij Passie Flora in Tremelo om al deze decoratieartikelen te bezichtigen. Maak uw keuze en ga voor een mooi eindresultaat in harmonie met de inrichting van uw woning. Hebt u meer informatie nodig? Hebt u verder nog vragen? Wilt u een bespreking over de bloemen voor speciale gelegenheden, denk maar aan een bruidsboeket of rouwbloemen? Ook dat is geen enkel probleem. Bij deze bloemenzaak kan u terecht met al uw wensen, verwachtingen en budgetten. Aarzel niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina voor meer informatie.