Bruidswerk

Bent u in volle voorbereiding voor uw huwelijksfeest? Wilt u niet enkel schitteren in een prachtige jurk, maar houdt u ook van mooie bloemen? Bij Passie Flora vindt u het mooiste bruidsboeket uit Tremelo voor de grootste dag van uw leven. Deze bloemenwinkel zorgt bovendien voor eigen creaties, een persoonlijke touch en dagverse bloemen voor de mooiste eindresultaten.

Ruime keuze

Gaat u trouwen of bent u verantwoordelijk voor het bruidsboeket en de overige bloemstukken op een trouwfeest? Laat u alvast inspireren door wat u op deze pagina aan boeketten ziet. Nadien kan u altijd langskomen om uw wensen met deze bloemist te bespreken. Een bruidsboeket heeft een zeer sierlijke uitstraling en staat bekend om het gebruik van prachtige rozen. Toch bent u vrij om alles zelf te bepalen, van stijl tot bloemkeuze. Zoekt u bijvoorbeeld naar een klassiek bruidsboeket? Vindt u een bonte verzameling van kleuren meer bij uw persoonlijkheid matchen? Wilt u de vrolijkheid en creativiteit benadrukken? Of dient het te gaan om een stijlvol bruidsboeket? Er zijn heel wat mogelijkheden.

Eigen creaties

U kunt deze bloemist de vrijheid laten om een eigen creaties te maken, maar ze kunnen ook uw eigen ideeën realiseren! Bloemenwinkel Passie Flora is de plantenhandel die zorgt voor een prachtig bruidsboeket. Bovendien werken ze enkel met verse bloemen voor het allermooiste resultaat. Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie over de geleverde diensten? Wilt u een bespreking over bloemen voor andere speciale gelegenheden, denk maar aan rouwbloemen? Ook dat is geen enkel probleem. Aarzel niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina voor meer informatie.